Aktiviteter kring Banankontakt

Bild1Lidköping

Under en timme innan föreställningen på lördagen kommer vi från Naturskyddsföreningen ordna skapande aktiviteter:

Ansiktsmålning – för de barn som själva vill vara apor, tigrar eller kameleonter under föreställningen ordnar vi ansiktsmålning.

Konst – vi planerar att låta barnen uttrycka sig i bilder om framtiden och miljön, eller måla sitt favoritdjur, sin favoritskog etc. Efter föreställningen kommer alla bilder att finnas upphängda i teaterfoajén så att barnen får se dem.

Utställning – vi planerar också för en miniutställning med tema barnens skogar. Här vill vi visa skillnader mellan naturskog och produktionsskog, och positiva effekter av att vistas i skogen. Förutom ett antal posters tänker vi oss en stor Falukarta där man med nål markerar sin egen ”djungel” som man skulle vilja bevara för framtiden.

Djungel – kanske kommer vi också att förvandla teaterfoajén till en spännande djungel!

Är du intresserad av att hjälpa till praktiskt med något av ovanstående under lördagen, 20/3? Kontakta i så fall Anton Grenholm, 023-224 02, anton.grenholm@gmail.com

På måndag 1 mars ordnar vi en upptakt för alla ”funktionärer”. Vi ses kl 18:00 i Studiefrämjandets lokaler i Falun. Det blir info, planering, skyltverkstad, men självklart lyssnar vi också på några Electric Banana Band-låtar och äter KRAV-bananer och djungelvrål…