Natursnokarna våren 2017

natursnok01

Natursnokarna, naturutflykter för barn och föräldrar

Fyra söndagar under våren blir det träffar med natursnokarna. Det behövs ingen anmälan, och det går bra att vara med vid ett enstaka tillfälle – eller flera förstås. Tag med eget fika.

Plats: Rottneby Naturreservat. Samling ovanför parkeringen.

Kontaktperson: Eva Bååth-Holmqvist 070-355 11 98, evabth(a)yahoo.se

Vägbeskrivning: Åk E16 mot Gävle. Vid första rondellen (vid Z-krogen) efter avfart Hälsingberg, ta av åt vänster och kör upp den högra vägen. Efter ca 300 m är du framme! Vi är högst uppe på krönet av backen.

Välkomna att snoka med oss, hälsar Eva, Jessica och Josefine!

12 februari – Natursnokarna har årets första naturutflykt med barn och föräldrar. Vi tittar på olika spår av djur och leker i snön! Kl. 10-12. Samling ovanför P Rottneby Naturreservat. Ta med pulka, om du har, och något att dricka. Vi bjuder på korv med bröd!

19 mars – Natursnokarna träffar barn och föräldrar och pysslar i och med saker i naturen. Kl. 10-12. Samling ovanför P Rottneby Naturreservat. Ta med eget fika!

23 april – Natursnokarna träffar barn och föräldrar och tittar på alla gamla och nykomna fåglar. Kl. 10-12. Samling ovanför P Rottneby Naturreservat. Ta med kikare, om du har! Ta också med eget fika! INSTÄLLT!!

21 maj – Natursnokarna har naturutflykt för barn och föräldrar. Vi tittar på blommor och lär oss om Allemansrätten. Kl. 10-12. Samling ovanför P Rottneby Naturreservat. Ta med eget fika!