Klädbytardagen, 6/4

Klädbytardagen 6 april, 11.30-14.00

Var med på Sveriges största klädbytardag! Vi i den rika delen av världen shoppar alldeles för mycket. Det drabbar miljö och människor hårt i andra länder. Samtidigt så börjar många tröttna på slit-och-släng-trenden. En klädbytardag är en rolig, social och helt gratis aktivitet som ger konkret miljönytta.

Förnya din garderob helt gratis! De plagg som du har tröttnat på eller som inte längre passar blir nya och roliga för någon annan. Dessutom förlänger du livet på dina kläder och bidrar till en bättre miljö.

Var? Kristineskolans gymnastiksal

När? Inlämning fredag 5 april, kl 16-17.30  samt lördag 10-11.15

Byte: lördag 11.30-14.00

Hur: Du lämnar in max 5 fina och rena plagg (inga barnkläder) Fina accessoarer (t ex väskor, schalar, mm) och skor tas också emot. För varje plagg du lämnar (max 5) får du en bricka och kan plocka ut ett plagg på lördagen mellan 11.30-14.

Kontakt: Christine Riedwyl G 070 229 55 160

Bilder från tidigare års klädbytardagar i Falun