Fagning och nya hässjor på ängen i Sågsbo, 19 maj

Vi har en fin blomsteräng i Sågsbo, Bjursås. Varje är ser vi till ängen på våren, vi fagar den. Det betyder att vi räfsar gammalt gräs, löv och kvistar, drar upp/knipsar av sly, ser över träd och buskage på ängen samt njuter av våren. Flera av hässjorna har gammalt dåligt virke och vi håller på att byta ut det mot nytt. Vi behöver hjälp med att iordningställa virket så det kan användas vid slåttern (4/8). Du behöver inte ta med nåt speciellt, vi har redskap till det. Men ta gärna med en lövräfsa, fika och kläder efter väder. Välkomna!

Information: Mattias Ahlstedt, 0730-39 54 61, mattias.ahlstedt@naturskyddsföreningen.se

Samåkning från Postenparkeringen 09.30, eller kom direkt till ängen till kl 10. Trevägskorsningen vid adressen Sågsbo 34.

Hitta till ängen i Sågsbo >>