Klädbytardagen, 1 april, 11-14

Tidigare års succé med klädbytardagen upprepas. De plagg som du har tröttnat på eller som inte längre passar blir nya och roliga för någon annan. Dessutom förlänger du livet på dina kläder och bidrar till en bättre miljö.

I år håller vi hus på Kristinegården, i hörnet Trotzgatan/Kristinegatan.
Byte lördag 1 april kl 11.00-14.00
Inlämning fredag kl 15-18  (lördag 9.00-10.00)

På fredag lämnar du in max 5 fina och rena plagg (inga barnkläder). Fina accessoarer, t ex väskor och sjalar, samt skor tas också emot. För varje plagg du lämnar (max 5) får du en bricka och kan plocka ut ett plagg på lördagen. Det finns även vintageavdelning, då ”kostar” plagget 3 brickor. Den som inte har möjlighet att lämna in på fredag kan göra det på lördag mellan kl 9-10.

Ekofika serveras av åk 8 från Montessoriskolan.