Debatt om hållbart resande, 19 september

trafikantdagen_2015

Naturskyddsföreningen arrangerar en debatt mellan de politiska partierna i Falun om hållbart resande. Detta är ett av många inslag inom ramen för den Europeiska trafikantveckan (16-22 september varje år) som Falu kommun deltar i. Höjdpunkten på veckan blir TRAFIKANTDAGEN, lördag 19/9, på Östra Hamngatan och i Pilparken, där debatten är ett av många inslag.

Konferencier under dagen och moderator för partidebatten är Bengt Kyllinge.

Tid för debatten: Lördag 19/9 kl 12.00-12.45

Plats: Östra Hamngatan, Falu centrum

Kontaktperson: Maja Myrén, 070-282 91 54

 

Trafikantdagen pågår kl 10-14 och erbjuder massor av roliga aktiviteter som att prova köra elbil (både för barn och vuxna), prova på Parkour, åka roddbåt i Faluån, se räddningstjänstens bilar och verksamhet mm. Det blir också en rad korta föredrag och möjlighet att diskutera framtidens hållbara trafiklösningar.

Hela programmet för Trafikantdagen >>