Studiecirkel stadsodling

odlingscirkel-affisch

Vill du utveckla eller komma igång med odling? Start 18 mars.

Den här odlingssäsongen är vi flera som kommer att odla tillsammans i centrala Falun för att utbyta erfarenheter, njuta av gemenskap och lokalproducera lite mat.

Naturskyddsföreningen i Falun, Omställning Falun och Studiefrämjandet ordnar tillsammans en studiecirkel om stadsodling. Första träffen sker måndagen den 18e mars kl. 19-21 på Studiefrämjandet, Magasinsgatan 27, Falun.

På träffen ska vi höra om Falu kommuns projekt ”Från gruva till grönsak”, grovplanera vår gemensam odling och ev. byta lite fröer. Sedan träffas vi på vår odlingslott en gång i månaden för att praktiskt lära oss mer om att odla. De som vill kan självklart träffas oftare för att sköta odlingarna tillsammans.

För information och anmälan: Evis Engman, evis.engman@gmail.com, 023-861 11.