Vandring i Grafsbergets gammelskogsbranter

grafsberget_k

Utflykt till ett skyddsvärt, stadsnära naturområde, 8 september.

Grafsberget är ett stycke stadsnära gammelskogsnatur i stenig blockterräng som är väl värd ett besök. Så sent som i maj detta år ordnade kretsen en utflykt dit. Den var välbesökt och vi bestämde oss för en uppföljning. Vi kommer att gå en slinga i bitvis backig och stenig terräng, se till att ha ”bra” på fötterna. Vid regn ställs besöket in!

Vi hoppas också på möjlighet till diskussioner under vandringen – hur kan kretsen verka för att få till ett skydd för detta stadsnära skogsområde?

Tid och plats: Samling lördag 8/9 14:30 vid Bergsgårdens utfart mot Grycksbo. Buss nr 60 avgår 14.15 från Falun, kliv av vid hållplats ”Bergsgården Norra”. Buss tillbaka till stan går ca kl 17 från samma hållplats alt. Grafsberget eller Järgarvet.

Anmälan: Stig Larsson, 023-27323, 073 022 08 17 eller stig.larsson7@com.se